Semalt - Daya Promosi SEO


Semalt dina iki, minangka solusi sing cocog kanggo promosi situs ing mesin telusuran Google. Layanan kita kalebu luwih saka optimasi SEO liwat alat lan teknik sing terkenal, kita wis nggawe set langkah-langkah sing durung sadurunge sadurunge kanggo sukses implementasine saka proyek komersial. Kanthi tembung liyane, Semalt minangka agensi pemasaran digital sing pengalaman pirang-pirang taun promosi ing SEO.

Layanan kita digunakake dening pemilik luwih saka yuta situs. Perusahaan kasebut nggunakake tim profesional sing akeh, nampilake macem-macem keahlian: Spesialis SEO, ahli IT, manajer penjualan, perancang web, copywriter, ahli basa, lan master animasi. Cetha yen kabeh luwih serius, mula, efektivitas bisnis sampeyan gumantung langsung karo kerjasama karo Semalt.

Apa SEO

Kanggo ngerti prinsip layanan kita, sampeyan kudu duwe ide dhasar babagan komponen SEO lan cara kerjane. Ayo mriksa prekara sing penting. Optimization Search Search minangka langkah langkah kanggo ningkatake posisi situs web ing mesin telusuran liwat tembung kunci. Tujuan utama promosi SEO yaiku narik kawigaten para pelanggan menyang situs kasebut saka mesin telusuran. Tugas awal promosi telusuran yaiku ngeculake konten sing berkualitas supaya situs web wis tekan posisi paling dhuwur ing mesin telusuran.

Optimisasi SEO fokus kanggo nambah lalu lintas situs, yaiku, nambah jumlah wong sing ngunjungi situs web saben unit wektu. Lokasi situs ing mesin telusuran ing panjaluk kunci tartamtu lan jumlah lalu lintas sing nuduhake visibilitas situs. Mesin telusuran ngetrapake akeh paramèter. Sementara, optimisasi mesin telusuran ditindakake dening faktor internal lan eksternal.

Faktor peringkat internal digunakake langsung ing situs web pemilik. Dipun promosiaken, ing kasus iki, tegese ningkatake karakteristik teknis sumber, nggambar struktur logis, nyelehake tautan internal, nyiyapake konten sing migunani lan berkualitas.
Faktor peringkat eksternal yaiku promosi situs liwat sumber liyane. Langkah utama yaiku entuk link saka njaba sing bakal tumuju menyang kaca web sampeyan.

Faktor peringkat eksternal yaiku promosi situs liwat sumber liyane. Langkah utama yaiku entuk link saka njaba sing bakal tumuju menyang kaca web sampeyan. Tugas Semalt yaiku kanthi nganggep kabeh faktor lan nemokake set tumindak sing dibutuhake liwat alat khusus. Salajengipun, kompleks tumindak kasebut bakal nuntun situs kasebut menyang posisi ndhuwur. Sing pengin sukses ing bisnis ora mesthi nduweni pemahaman babagan SEO sing cukup. Solusi sing cocog kanggo dheweke bakal nggunakake keuntungan saka teknik Semalt, efisiensi kasebut dikonfirmasi kanthi asil sing jelas.

Apa sing ditindakake Semalt

Wilayah utama khusus kita kalebu:
  • search engine optimization;
  • situs web analytics;
  • video promosi kanggo bisnis sampeyan;
  • pangembangan web.
Kanggo ningkatake situs, Semalt wis nggawe cara sing unik kanggo mbahas hasil sadurunge investasi ing bisnis. Pengalaman akeh ing industri SEO lan kawruh pemasaran ngidini perusahaan dadi panemu solusi SEO strategis, kayata AutoSEO, FullSEO. Jelajahi keuntungan saka kampanye iki.

AutoSEO

Nilai ringkesan saka kampanye iki kita bisa nyorot mupangat utama sing bisa diduweni saka:
  • milih tembung kunci sing cocog;
  • analisis situs web;
  • riset situs web;
  • amandemen kesalahan situs web;
  • mbentuk referensi menyang situs web sing gegandhengan karo niche;
  • peringkat upgrade;
  • Dhukungan pelanggan.
Proses AutoSEO ditindakake kaya ing ngisor iki: Sawise didaftar, analyzer situs bakal menehi laporan ringkes babagan struktur situs web sing cocog karo standar SEO. Informasi kasebut, bakal mbantu nambah posisi ing Google. Manajer pribadi sampeyan, bebarengan karo konsultan SEO, bakal nganakake kajian situs web lengkap lan bakal nggawe dhaptar priksa kesalahan sing kudu didandani. Engineer SEO nunjuk kata kunci sing tepat supaya bisa ningkatake lalu lintas situs web.
Teknologi majeng kanthi rutin nyelehake link internet karo konten sing relevan dadi sumber daya online sing beda. Asil sing apik digayuh kanthi nggabungake kabeh tautan menyang konten eksklusif. Semalt wis meh 70,000 situs mitra berkualitas tinggi ing pirang-pirang topik sing disebar miturut umur domain. Kita terus-terusan ngawasi link lan posisi ing mesin telusuran. Kategori tautan dipasang ing rasio ing ngisor iki:
  • 40 saben sen - jangkar pranala;
  • 50 persen - link umum;
  • 10 persen - link identifikasi merek.
Sawise menehi akses panel admin FTP utawa CMS, insinyur Semalt nggawe owah-owahan sing spesifik, sing ditampilake ing laporan situs web. Owah-owahan rampung ing situs web sampeyan amarga saran saka analisa lan konsultan SEO njamin kampanye AutoSEO sing produktif. Semalt nganakake paningkatan peringkat saben dina sing ngemot tembung kunci overhyped kanggo menehi kabar babagan kemajuan kampanye SEO.
Manajer Semalt ajeg nliti proses AutoSEO, nyedhiyakake pemilik situs kanthi imbuhan e-mail utawa internal. Penting, diwenehi tandha yen rega promosi kanggo kabeh proyek yaiku $ 99 saben wulan. Sajrone wektu pangadilan, kampanye AutoSEO proyek siji $ 0,99.

FullSEO

FullSEO ditondoi minangka himpunan prosedur optimasi situs internal lan eksternal sing ngasilake sukses gedhe ing wektu sing cendhak. Spesialis bakal nindakake optimasi internal lan eksternal, kesalahan sing bener, lan nulis teks miturut spesifikasi SEO. Akibate, bisnis online sampeyan bakal maju sawetara wulan. Kanthi kampanye FullSEO , rasio penghasilan finansial bakal saya tambah kanthi signifikan, saéngga ngasilake bathi luwih saka 700%.
Nglancarake kampanye FullSEO ngidini sampeyan entuk posisi utama ing sektor pasar, lan sampeyan bakal entuk pesaing sampeyan. Sistem upgrade web iki bakal menehi asil sing bermanfaat kanggo sampeyan langsung. Semalt bakal nggawe sampeyan bisa ditemokake karo calon pelanggan.

Proses FullSEO

Sawise registrasi, sistem analisis kita bakal menehi laporan cekak babagan struktur situs web miturut standar teknik SEO. Uga manager sampeyan, sing diiringi spesialis SEO, bakal nganakake evaluasi semantik lengkap situs sampeyan, konfigurasi, nemtokake inti semantik.

Nalika nggawe registrasi kewan omo sing kudu didandani, pangembang SEO nemtokake tembung kunci sing nambah lalu lintas. Situs internet sampeyan ngoptimalake optimasi internal lengkap babagan kabeh tahap sing disaranake ing FullSEO. Sawise nampa akses panel admin FTP lan CMS, para pangembang kita nggawe amandemen sing ditunjuk minangka ringkesan ing situs web sampeyan, kanthi nyampurnakake proses FullSEO sampeyan.

Optimisasi eksternal: para profesional SEO wiwit nglebokake tautan menyang sumber daya web sing gegandhengan, cocog karo konten situs sampeyan. Link sing disisipake digabung dadi konten eksklusif, saengga bisa nggayuh asil sing sampurna. Perusahaan kasebut nduwe pirang-pirang jumlah kanca-kanca sing apik banget ing macem-macem macem-macem niches, sing diklasifikasikake kanthi cocog karo umur domain lan Google Trust Rank.

Konstruksi Link ditindakake kanthi konsisten amarga rasio:
  • 40 saben sen - jangkar pranala;
  • 50 persen - link umum;
  • 10 persen - link label merek.
Administrator individu kanthi sistematis ngontrol kampanye sampeyan minangka bagean saka program, nganyarke dhaptar rangking kata kunci sing disedhiyakake, ngirim laporan tartamtu, ngandhani babagan pertumbuhan kampanye SEO sampeyan. Administrator tetep sesambungan karo sampeyan awan lan wengi.

Yen ngono sampeyan mungkasi promosi SEO, kabeh backlink bakal dibusak, lan Google bakal ngekstrak saka arsip data sajrone sawetara wulan. Sanajan rangking sing diraih bakal mandhiri, nanging bakal luwih dhuwur tinimbang sadurunge nindakake SEO. Promosi SEO saben situs web nuntut metode individu. Rega pungkasan bakal ditrapake sawise ahli SEO nyelidiki situs sampeyan ing pitulung karo manajer Semalt.

Analytics

Semalt uga nganakake Web Analytics. Iku sistem analitis terstruktur sing mbukak kesempatan anyar kanggo ngawasi pasar. Mesthi pangguna pangguna kanggo nglacak posisi pesaing kanthi menehi informasi bisnis analitis. Nalika ngawasi kahanan situs web, sampeyan bisa nyipta visi sing jelas babagan posisi bisnis ing pasar. Informasi analitik iki ndadekake bisa negesake rincian penting ing karya sing bakal teka lan isi situs sampeyan karo konten sing diwenehi dhasar tembung kunci, tuku / transaksi, lan tembung kunci sing relevan.

Semalt Analytics ngandhani kabeh fakta babagan posisi pesaing sampeyan ing pasar. Panggunaan efektif data iki ngidini sampeyan sukses ing optimasi telusuran, mbukak kampanye komersial. Informasi sing ditampa saka analisis komersial ngasilake kemungkinan anyar kanggo perangan barang & layanan, uga ngembangake jeneng merek ing macem-macem wilayah, kanthi nganggep kabeh fitur regional.
Analytics bisa diringkes kaya:
  • saran tembung kunci;
  • peringkat tembung kunci;
  • ngawasi merek;
  • analisis posisi tembung kunci;
  • panjelajah pesaing;
  • analyzer situs web.

Cara Pakaryan Semalt

Sanalika sampeyan mlebu ing situs web, sampeyan miwiti proses ngempalaken data lan njaluk laporan sing njelasake nuduhake posisi situs web uga posisi pesaing sampeyan. Laporan kasebut uga kalebu pituduh babagan konstruksi situs web sesuai karo standar SEO.

Sing wis duwe akun bisa nambah situs web liyane menyang kabinet pribadi, lan bakal dianalisa kanthi sistem kasebut. Nalika situs bakal dianalisa, sistem kita nawakake kanggo adol kata kunci adhedhasar data sing dijupuk saka analisis. Tembung kunci iki bakal mengaruhi Tambah ing situs. Sampeyan bisa nambah utawa mbusak tembung kunci liyane miturut pilihan.

Kita nganalisa peringkat situs web lan nglacak kemajuan 24 jam dina. Kajaba iku, kita ngumpulake informasi babagan pesaing sampeyan. Semalt nganyarake posisi situs web kanthi berkala, saéngga menehi gateway paling penting kanggo mriksa lokasi situs web kanthi online nalika sampeyan pengin. Sampeyan uga bisa nggunakake Aplikasi Programming Interface (API). Iki cukup disenengi amarga data kasebut diselarasake kanthi otomatis, saéngga pangguna bisa mirsani informasi sing wis nganyari. Deleng data analytics sing terus dianyari ing sembarang sumber sing sampeyan pilih.

Reaksi Analytics gumantung ing tingkat sing dipilih, priksa kategori tarif ing ngisor iki:
  • STANDARD - $ 69 saben wulan (300 tembung kunci, 3 proyek, sejarah 3 wulan);
  • PROFESIONAL - $ 99 saben wulan (1 000 tembung kunci, 10 proyek, riwayat posisi 1 taun);
  • PREMIUM - $ 249 saben wulan (10 000 tembung kunci, proyek tanpa watesan).

Video promosi

Minangka bagéan saka program promosi SEO, perusahaan kita nyedhiyakake video khusus kanggo ngetrapake para pelanggan ing bisnis sampeyan. Video Panjelasan kalebu sorotan sing penting kanggo kegiatan perusahaan sing nuduhake keuntungan utama kanthi kerjasama karo sampeyan.

Spesialis tim Semalt siap-siap kanggo tugas sing paling angel. Kabeh mau bisa nganakake pacelathon ing macem-macem basa lan nganakake konsultasi sing migunani. Assessment efisiensi Semalt ditampilake ing pirang-pirang review positif saka klien-klien kita. Nggarap kita, kemungkinan sukses kira-kira satus persen, pungkasane, Semalt bakal dadi sumber dana sampeyan sing ora tau nate rampung. Sukses nggambarake kamenangan kita!